Innehållet

Vitamin B1 (tiamin)

Bidrar till en normal energiomsättning samt till nervsystemets normala funktion. Tiamin bidrar också till en normal psykologisk funktion.

Magnesium

Magnesium bidrar till normal energiomsättning samt till nervsystemets normala funktion. Magnesium bidrar också till normal muskelfunktion samt normal proteinsyntes. Denna mineral bidrar också till normal psykologisk funktion.

Vitamin B2 (riboflavin)

Bidrar till en normal energiomsättning samt till nervsystemets normala funktion. Riboflavin är en antioxidant som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Denna vitamin bidrar också till att minska trötthet och utmattning.

Zink

Zink bidrar till normal kognitiv funktion samt till immusystemets normala funktion.

Vitamin B3 (niacin)

Bidrar till normal energiomsättning samt till en normal funktion av nervsystemet. Niacin hjälper också till normal psykologisk funktion och till att minska trötthet samt utmattning.

C-vitamin

C-vitamin bidrar till en normal funktion av immunsystemet. Det är en antioxidant som hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Denna vitamin bidrar också till att minska trötthet och utmattning.

Vitamin B5 (pantotensyra)

Bidrar till normal energiomsättning samt till en normal mental prestationsförmåga. Denna vitamin hjälper också till att minska trötthet och utmattning.

Vitamin B9 (folsyra)

Bidrar till en normal psykologisk funktion samt till att minska trötthet och utmattning. Folsyra bidrar också till immunsystemets normala funktion.

Vitamin B6 (pyridoxin)

Bidrar till en normal energiomsättning samt till nervsystemets normala funktion. Denna vitamin medverkar också till en normal psykologisk funktion och till immunsystemets normala funktion. Vitamin B6 bidrar också till att minska trötthet och utmattning.

Vitamin B12 (kobalamin)

Bidrar till en normal energiomsättning samt till nervsystemets och immunsystemets normala funktion. Denna vitamin bidrar också till en normal psykologisk funktion och till att minska trötthet och utmattning.

Vitamin B7 (biotin)

Bidrar till en normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion. Denna vitamin hjälper också för en normal psykologisk funktion.

Glutenfritt

Socker

Konserveringsmedel

Laktos

Jäst