Om du vill försäkra dig om att vara på topp från start kan kosttillskott hjälpa dig att få den där extra energin.

Berocca® är särskilt skräddarsytt för att bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Både fysisk uthållighet och mental skärpa är viktigt för prestationsinriktade individer. Genom en hälsosam livsstil med träning och en balanserad kost kan du alltid ligga steget före, även när du har många bollar i luften, både i jobbet och privat. Under stressiga perioder kan det emellertid vara svårt att få i sig tillräckliga mängder frukt och grönsaker som ger alla de vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Det är därför många tar till kosttillskott med mikronutrienter som Berocca®. Den skräddarsydda sammansättningen innehåller vattenlösligt B-vitaminkomplex och C-vitamin liksom mineralerna magnesium och zink. Alla dessa mikronutrienter är kända för att spela en viktig roll i den normala energiomsättningen, genom vitamin B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C och magnesium, och den normala kognitiva funktionen (genom zink).

Alla mikroingredienser som ingår i Berocca® är kända för att bidra till den kognitiva förmågan och energiomsättningen och kan därför vara effektiva mot fysisk och mental belastning. I det tillståndet töms kroppens lager av vitaminer och mineraler snabbare. Det kan leda till symptom som trötthet och nedsatt koncentrationsförmåga. Det bästa sättet att motverka dessa symtom är att äta mer frukt och grönsaker. Med dagens stressiga livsstil är dock kosttillskott med mikronutrienter, som Berocca®, ett bekvämt alternativ.

Många multivitamintillskott är enbart inriktade på den kognitiva förmågan. I och med att fysisk uthållighet och mental skärpa är starkt sammankopplade har Berocca® utvecklats för att komplettera en bristfällig kost med en sammansättning som är särskilt skräddarsydd för att bidra både till nervsystemets normala funktion (genom vitamin B1, B2, B3, B6, B7, B12, C och magnesium) och normal kognitiv funktion (genom zink).

Utöver mikronutrienterna som ingår i Berocca® Performance innehåller Berocca® Boost och Berocca® Sport även koffein. Intag av koffein ökar din uppmärksamhet och ger dig en uppiggande effekt. Det rekommenderas att inte överskrida ett dagligt intag av 400 mg koffein, oavsett källa.

Bidrar till B1 Tiamin B2 Riboflavin B3 Niacin B5 Pantotensyra B6 Pyridoxin B7 Biotin B9 Folsyra B12 Kobalamin C Askorbinsyra Magnesium Zink
Normal mental prestationsförmåga x
Att minska trötthet och utmattning x x x x x x x x
Att skydda cellerna mot oxidativ stress x x x
Immunsystemets normala funktion x x x x x
Normal energiomsättning x x x x x x x x x x
Normal kognitiv funktion x
Normal psykologisk funktion x x x x x x x x
Nervsystemets normala funktion x x x x x x x x
Förbättrar järnupptaget x
Normal muskelfunktion och proteinsyntes x
Celldelningsprocessen x x x
Normal fertilitet, reproduktion och DNA-syntes x